Night Light Café | Folkekirken på Vesterbro

Night Light Café

Night Light Café er etableret for at møde udenlandske og handlede kvinder i prostitution med værdighed, næstekærlighed og åndelig omsorg.

Brugerne af caféen er udelukkende nigerianske kvinder, hvoraf mange af dem har boet en periode i Italien og Spanien og kommer derfra. Andre kommer direkte fra Nigeria. Nogle opholder sig længe i Danmark, andre er her få uger eller måneder. Vi møder således ofte nye kvinder både på gaden og i caféen. Vi møder kvinderne i øjenhøjde med rummelighed og respekt for deres kultur og tro. Tilbuddet har det menneskelige møde i centrum.

Caféen er åben natten mellem onsdag og torsdag kl. 03-06. Der er min. 5 frivillige på en vagt. Vi møder både kvinderne i gadebilledet, hvor vi tilbyder dem noget varmt at drikke. Vi inviterer også kvinderne til at komme ned i caféen og få et helle fra gaden, noget at spise og drikke samt en snak og bøn, hvis de ønsker det. Vi tilbyder workshops i løbet af natten for at skabe aktiviteter og ”noget at være sammen om”. Det er f.eks. smykkeværksted, blomsterbinding og malerværksted. Vi ønsker at sprede håb og lys netop dér, hvor det ellers kan være svært at få øje på.

Natcaféen er et diakonalt projekt, som bygger på kristne grundværdier og har til huse i Eliaskirkens krypt på Vesterbro Torv i København. Projektet er et samarbejde mellem EliaskirkenApostelkirkenVesterbro Sogn, Byens Valgmenighed, København VineyardReGen,Hillsong Church Copenhagen og Kirkernes Integrations Tjeneste.

Hjælp kvinderne

Hvis du er kvinde, og har lyst til at være frivillig i caféen, kan du kontakte Karin Kjærgaard for mere information på tlf. 4014 3435 og mail: karin@kit-danmark.dk