Gudstjeneste | Folkekirken Vesterbro

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 22. november 2020, kl. 09:30
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro
Niels Nymann Eriksen

Apostelkirken åbner igen!

Vi glæder os til at se jer. På grund af restriktioner omkring antal af mennesker i kirken holder vi to gudstjenester hver søndag, kl. 9.30 og kl. 11.30. Begge gudstjenester kræver tilmelding.

Tilmeld dig næste søndags gudstjeneste

Kl. 9.30 er der børnehjørne under gudstjenesten.

Kl. 11.30 bliver gudstjenesten oversat til engelsk og farsi.

Der er kaffe efter gudstjenesterne, og bibelundervisning (dansk og farsi) kl. 13-14.

Deltagelse kræver tilmelding
Der er ved gudstjenester et krav om tilmelding, idet vi fortsat er underlagt strenge krav om antal deltagere pr. kvadratmeter.

Vær opmærksom på, at det først er muligt at tilmelde sig fra mandagen før gudstjenesten.

Vi forvalter tilmeldingsproceduren således, at det ikke bliver først til mølle. I stedet fordeler vi pladserne så flest mulig får lov at opleve gudstjenesten igen hurtigst muligt. Herefter fordeler vi pladserne, sådan at man enten kan deltage i den tidlige eller den sene gudstjeneste.

Afhængigt af antal tilmeldinger, kan vi ende i en situation, hvor vi må bede folk om at ”springe en søndag over”. Vi gør alt hvad vi kan for at ingen afvises, men det er en følge, vi må acceptere, hvis vi ønsker at åbne. Det håber vi, I alle vil kunne forstå. Hvis man møder op uden at have tilmeldt sig, må man desværre forvente at blive afvist ved døren. Det er vi pålagt at gøre, hvis kapaciteten er fuld.