Gudstjeneste | Folkekirken på Vesterbro
Søndag d. 31. maj 2020, kl. 11:30

Apostelkirken åbner igen!

Vi glæder os til at se jer. På grund af restriktioner omkring antal af mennesker i kirken holder vi to gudstjenester hver søndag, kl. 9.30 og kl. 11.30 - sidstnævnte livestreames på Facebook. Begge gudstjenester kræver tilmelding.

Du tilmelder dig gudstjenesten kl. 11.30 for voksne her: https://forms.churchdesk.com/f/qKD8MxwvnM

Vi glæder os meget til at se jer igen ansigt til ansigt!

Deltagelse kræver tilmelding Der er ved gudstjenester i overgangsperioden et krav om tilmelding, idet vi fortsat er underlagt strenge krav om antal deltagere pr. kvadratmeter.

Afhængigt af antal tilmeldinger, kan vi ende i en situation, hvor vi må bede folk om at ”springe en søndag over”, så alle kan opleve gudstjenestens fællesskab, men vi håber det ikke bliver nødvendigt. Tak for jeres forståelse! Hvis man møder op uden at have tilmeldt sig, må man desværre forvente at blive afvist ved døren. Dette er vi pålagt at gøre, hvis kapaciteten er fuld.

Oplev gudstjenesten på Facebook eller på hjemmesiden Det vil i hele overgangsperioden være muligt at følge gudstjenesten kl. 11.30 via Facebook.com/Apostelkirken eller på Apostelkirkens hjemmeside.

Vi anmoder om, at I alle følger kirkens anvisninger, når I deltager, sådan at gudstjenestefejringen kan genoptages i sikkerhed for alle.

Niels Nymann Eriksen
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro