Stressfri i gårdhaven | Folkekirken på Vesterbro
Onsdag d. 13. november 2019, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Stressfri i gårdhaven er et frirum for dig, der er stressramt – eller er bekymret for at blive det

Naturen og udeliv er godt for sjæl og krop. I kirken er der ro og rummelighed. Det forener vi med et frirum for dig, der har stress (eller stressrelateret angst eller depression).

Stressfri i gårdhaven er et gratis tilbud for alle uanset tro.

Du kan deltage i Stressfri i gårdhaven hver onsdag fra kl. 13-16 i Apostelkirkens gård og i Træstubben ved siden af kirken.

Kl. 13-15 er der haveaktiviteter og udeliv, hvor vi spirer blomster og grøntsager, beskærer buske og laver mad over bål alt efter årstiden.

Kl. 15-16 er der guidet meditation i kirken.

Du kan være med til det hele, du kan nøjes med at deltage i det, du har lyst til – eller du kan komme forbi og drikke en kop kaffe i et kvarters tid.

Der er ingen tvungen dialog, til Stressfri i gårdhaven kan man være helt, som man har lyst til.

Læs mere om Stressfri i Apostelkirkens gårdhave

Eva Green Meinel