Skriv for liv med Amnesty | Folkekirken på Vesterbro

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 17. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Interesserer du dig for menneskerettigheder? Og kunne du tænke dig at bidrage til, at verden bliver et bedre sted at leve for alle lige meget, hvor de bor?

Så kom til Skriv for liv med Amnesty søndag eftermiddag, 17. november kl. 14-16.

Bag arrangementet står Amnestys eventgruppe og en gruppe frivillige fra Rysensteen Gymnasium tilknyttet Amnesty International,som arbejder imod overtrædelse af menneskerettighederne.

Skriv for liv
Skriv for liv er et arrangement, hvor der i fællesskab skrives breve til opmuntring af folk rundtom i verden, der sidder fængslet, ofte under grumme forhold, uden begået kriminel handling og uden rettergang.

Gruppen skriver også direkte til landenes officielt ansvarlige med opfordring om retfærdighed.

En oplægsholder fra Amnesty er til stede og fortæller om aktuelle sager.

Alle er meget velkomne - også selv om du ikke kender nogen eller aldrig har været med før.

Gruppen mødes hos Amnesty på Gammeltorv første tirsdag i måneden og tager med glæde imod nye aktivister, så hvis du får blod på tanden og lyst til at være med, kan du få flere oplysninger på dagen i Eliaskirken.

Det bliver hyggeligt, med masser af gode snakke og kaffeslapperads.

Eliaskirken