Keltisk inspireret by-retræte | Folkekirken på Vesterbro
Lørdag d. 21. september 2019, Kl. 09:30 til kl. 17:00

På denne retræte er bønnerne, liturgien og sangene inspireret af den keltiske spiritualitet. Vi vil øve os i en årvågenhed over for Guds nærvær - en årvågenhed, som kan være til stede også i vores daglige liv. God tid til stille bøn og meditation hjælper os til at finde balancen mellem tid til tilbedelse og bøn, fællesskab med andre, engagement i vores daglige virke og i at tage vare på det svage.

Den keltiske spiritualitet er præget af overbevisningen om, at Gud er at finde i sit skaberværk, både i naturen og i os mennesker. Det kommer til udtryk i bønner, poesi, musik og liturgi, der knytter det åndelige liv tæt sammen med vores jordiske liv og med den natur, der omgiver os.

Pris: 50 kr. Beløbet betales på retræten

Retræteledere: Lene Skovmark og Inger Dahl

Tilmelding: mail: ingerdahl21@gmail.com eller telefon: 22 35 80 83

Kl. 9.30: Velkomst med præsentation og introduktion til keltisk spiritualitet