Teater & leg | Folkekirken på Vesterbro
Tirsdag d. 1. oktober 2019, Kl. 16:30 til kl. 17:30

Teater & leg er et laboratorium for teater- og legesyge børn. Antonia og Sofie, der underviser har flere års erfaring med teaterlege og dramaundervisning for børn.

Til Teater & leg skaber vi nærvær og fællesskab gennem fortællinger, som vi selv finder på. Vi bruger vores krop og vores fantasi til at improvisere og gennem teaterøvelser blive gode til at optræde – og måske sætter vi endda en lille forestilling op.

Det er hver tirsdag i skoleåret (vi holder pauser i ferier) i Kristkirkens smukke og eventyrlige kirkerum på Enghave Plads 18. Kl 15.30 er det for store børn (8-11 år, 7 år, hvis du går i 2. klasse) og kl. 16.30 for små børn (5-7 år).

Efter undervisningen er der en forfriskning til børnene og en kop kaffe til forældrene.

Første gang er 20. august 2019. Det koster ikke noget at deltage.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte underviser Antonia Dix Lind på telefon 26718763 eller mail: antonia-dix@hotmail.com

Antonia Dix Lind og Sofie Højsted
Kristkirken