Stressfri i Apostelkirken | Folkekirken på Vesterbro

• This event has already taken place.
Onsdag d. 27. marts 2019, Kl. 13:00 til kl. 16:00

For dig der har stress, eller stressrelateret angst/depression

Er du træt af tankemylder? Trænger du til hyggeligt samvær?

Så bliv stressfri med natur og meditation i Apostelkirken, når vi holder Åbent hus for dig, der er ramt af stressrelateret angst eller depression.

Naturen er kendt som et rekreativt rum. I kirken er der ro og rummelighed. Det har vi tænkt os at forene med Åbent hus igennem fire onsdage.

Kom og vær med til at plante frø i fællesskab med andre og guidede meditationer. Det giver ro, mening og godt humør at være i naturen.

Stressfri i Apostelkirken er en tre timers workshop, hvor du enten kan deltage i hele workshoppen eller blot vælge at deltage i forspiringen eller meditationen.

Den første times tid starter vi med forspire frø. Derfor er vi i gårdhaven - så tag tøj på til vejret. (Hvis det styrtregner, rykker vi indenfor). Vi serverer økologisk snack og kaffe/te.

Bagefter er der mulighed for at deltage i guidet meditation inde i kirken fra kl. 14.30. Først laver vi Mindfullness øvelser, der hjælper med at få sindet til at falde til ro. Efter en pause er der vejledning i kristen meditation (som du kan vælge, hvis du ønsker).
Åbent hus er for alle uanset tro.

Vi holder åbent hus hver 14. dag den 27. marts, 10. april, 24. april og 8. maj.

Du behøver ikke tilmelde dig workshoppen, og du kan frit vælge, om du vil komme alle fire gange eller kun har overskud  til at deltage nogle af gangene. Du skal heller ikke føle pres over, om du skal være i dialog med de andre deltagere. Du har mulighed for bare at være i stilhed, hvis du foretrækker det sådan.

Workshoppen er gratis. Hvis du vil vide mere om Stressfri i Apostelkirken, kan du ringe til Eva Green Meinel på 6068 9040.

Eva Green Meinel
Apostelkirken