Drop In-Bryllup | Folkekirken på Vesterbro
×

Advarselsmeddelelse

  • This event has already taken place.
Lørdag d. 30. marts 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:00

Når livet er for stort til rådhuset...

Gift jer ved et hyggeligt, intimt og festligt Drop In-Bryllup i Folkekirken på Vesterbro lørdag 30. marts  

Ritualet
Jeres bryllupsritual er det samme som til et almindeligt bryllup i kirken (bøn, læsning, Så tilspørger jeg dig..., Så forkynder jeg jer...., Fadervor, velsignelse). Men der er ikke en personlig tale til jer. Selve højtideligheden tager ca. ti minutter. 

Sådan foregår det
Én af jer skal være medlem af folkekirken, når I melder jer i Sct. Matthæus Kirke. I medbringer jeres Prøvelsesattest og får en personlig samtale med en præst. Der kan være kø inden det bliver jeres tur, men ellers bliver I gift med det samme. I bliver fulgt ud som ægtepar af en brusende bryllupsmarch fra orglet og Sct. Matthæus Kirke byder på bobler for at fejre jeres ægteskab. 

I må meget gerne invitere venner og familie med til jeres bryllup. Men I kan også sagtens komme alene - kirken stiller gerne med vidner. 

Prøvelsesattest 
Det eneste, der kræves for at blive gift, er en Prøvelsesattest. Her kan I bestille jeres Prøvelsesattest. I kan også gå på borgerservice.dk under familie og ægteskabserklæring. Det tager cirka 10 dage at få den fremsendt, men ring til kommunen, hvis I er sent på den. 

Medvirkende
Birgitte Kragh Engholm, René Høeg, Birgitte Kvist Poulsen
Sted
Sct. Matthæus Kirke