JuleJAZZ - ni fantastiske fortællinger | Folkekirken på Vesterbro
Tirsdag d. 10. december 2019, kl. 17:00

TirsdagsJAZZ er i anledningen af den forestående jul udvidet til ca. 75 minutter. Præst Birgitte Kvist Poulsen medvirker med refleksioner, og Olivier Antunes orkester spiller jazz.

Efter TirsdagsJAZZ byder Eliaskirken på et glas vin.

Ni fantastiske fortællinger
Bibelteksterne spænder fra skabelsen over syndefaldet til profetier om frelseren, som skal komme, og slutter med juleevangeliernes beretning om frelserens fødsel.

Vi begynder med det første - Skabelsen, og bevæger os til menneskets egenrådighed - Syndefaldet. Vi møder profeter, der vil det bedste, men ingen lytter, og vi hører om englen Gabriel, der bebuder, at Maria venter sin førstefødte. Vi når frem til Jesusbarnets fødsel i stalden, til hyrderne på marken - til juleevangeliet og englenes sang om fred over jorden.

Medvirkende:
Olivier Antunes - flygel