People N Punch - Må jeg ikke bare være!? | Folkekirken på Vesterbro
Onsdag d. 15. maj 2019, Kl. 18:00 til kl. 22:00

⏀ Musik ⏀ Punch ⏀ Icebreakers ⏀ Oplæg ⏀ Debat ⏀ Samtale ⏀

Fordom ?? Alt bliver bedre, hvis man bare gør dit og dat
Vi lever i et elitesamfund samtidig med, at janteloven stadig hersker. Vi vil gerne gøre det bedste og være de bedste - vi SKAL gøre det bedste, og vi SKAL være de bedste. Selvsiscenesættelsen er prio 1, og selvværdet har aldrig haft det værre, så hvordan nedbryder vi "bør" og "plejer"? Hvordan er man bare normal? Hvornår stiller man sig tilfreds med bare at være?


⏀ Program ⏀
19.00 DOORS
19.30 SNAK & LYT
20.15 PAUSE
20.30 SNAK & LYT
21.45 VI SES

⏀ People & Punch ⏀
Rummet hvor vi sammen kan vende tabuer på hovedet med en kop punch i hånden og et smil på læben.

I fællesskab forsøger vi, at få greb på - og undersøge - emner, der ellers kan være rigtig svære at tale om. Dette gør vi fordi, der ikke altid bliver talt åbent om de ting, der egentlig fylder meget, og fordi der mangler et rum, hvor der ikke bliver tysset, når det begynder at gøre lidt ondt.
I samarbejde med eksperter og jer selv kommer vi et spadestik dybere og måske endda får ny forståelse for spørgsmål, der kan synes uoverskuelige eller farlige at røre ved. Hver aften byder på et nyt emne.

People & Punch er for os, for dig, for alle dem der har noget at fortælle, og ikke mindst for alle dem der er villige til at lægge et øre til i en god sags tjeneste.

Sted
Dannebrogsgade 53, 1660 København, Danmark