Eksistens - Litterær salon | Folkekirken på Vesterbro

• This event has already taken place.
Fredag d. 29. marts 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Eksistens i årets første lysegrønne måned handler om forelskelse - længsel og savn.

Mette Gramstrup causerer over emnet og Sømandspigerne lægger humoristiske musikalske toner til. Mens vi er på havet, serverer Kristkirken en let skafning.

Sømandspigerne er en akustisk trio bestående af 3 scenevante kvinder, der deler kærligheden til skumsprøjt, bølgebrus, eventyr, nostalgi, skæg og ballade.

Trioen stævner ud med nyarrangerede udgaver af gamle sømandsklassikere, maritime viser og chantys. Men repertoiret flyder også over med nyere sømandssange. Der er en særlig, afslappet stemning, når Sømandspigerne lægger op til glad fællessang.

Aftenens besætning er: Maria Sonne Vokal og harmonika Katrine Wallevik Guitar og kor Lene Wændelin Kontrabas, trompet og kor

Mette Gramstrup & Sømandspigerne
Kristkirken