Drop in-dåb på Vesterbro | Folkekirken Vesterbro

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Drop in-dåb på Vesterbro

Går du med tanker om at blive døbt? En gang om året inviterer vi til drop in-dåb i Kristkirken på Enghave Plads. Her kan du eller dit barn blive døbt uden tilmelding. Du skal bare huske billed-ID.

Hvorfor drop in-dåb?
For nogle mennesker er det en stor mundfuld at blive midtpunkt til en gudstjeneste for at blive døbt. Her er drop in-dåb et godt og nemt alternativ.

Sådan foregår drop in-dåb
Når du ankommer til kirken, skal du udfylde et skema med dine oplysninger, og du får tildelt et nummer. Herefter har du en samtale om dåb med præsten, og når det bliver din tur, bliver du døbt.

Hvis der er mange mennesker, kan der være lidt ventetid, hvor du kan sidde og nyde orgelmusikken og kirkerummet. Ellers kommer du til med det samme.

Alene eller sammen
Nogle vil gerne døbes helt alene. Andre tager familie og venner med. Du er velkommen både med og uden selskab.

Lidt godt til ganen
Efter dåben byder vi på en sodavand eller et glas vin, og du og din familie eller venner er velkomne til at blive i kirken og nyde stemningen og fejre dåben.

Næste drop in-dåb
Drop in-dåb på Vesterbro foregår hvert år første fredag i september. Hold øje med Facebook, hvor vi annoncerer datoen.

Ønsker du en dåb på mere traditionel vis, kan du læse mere her

Superdejlig oplevelse
Her fortæller Tanja, hvordan hun oplevede sin søns dåb til drop in-dåb.